top of page

Honger? Dorst? Feesten?

 

Een way station draait niet alleen rond paarden … alle mensen die houden van sfeer en authenticiteit komen bij ons aan hun trekken.

 

De vermoeide fietser, de moedige wandelaar en de “auto-“ of “bike cowboy” kunnen bij ons terecht voor een frisse pint of een heerlijke hap tegen een zeer faire prijs.

 

In het hoofdvertrek van de way station kan u van woensdag tot zondag en op feestdagen dan ook niet alleen terecht voor een drankje; Annie’s keuken met westerngetinte grootmoeders keuken gerechten, zorgt er tevens voor dat de innerlijke mens kan versterkt worden. Van kleine snacks, over belegde broodjes (ook om mee te nemen) en verschillende ontbijten tot grotere gerechten en zelfs picknickmanden; Annie’s kaart biedt u meer dan voldoende keuze om u als een koning te laten verzorgen.

 

Bovendien kan een echte country liefhebber hier genieten van zijn favoriete muziek en elke tweede zaterdag van de maand zelfs een

live-optreden meepikken.

 

Willow Springs Way Station beschikt tevens over een ruim terras om onze bezoekers in staat te stellen van elke zonnestraal te genieten.

 

Willow Springs Way Station leent zich uitstekend tot het geven van privé- en bedrijfsfeesten, al dan niet met bijkomende ‘western’ omkadering. Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende informatie

 

Je voelt het kriebelen en wil dansen?…Dan kom je toch gewoon langs!

 

Zelfs indien je gewoon iets te vieren hebt, kan Willow Springs Way Station jou ultieme oplossing zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page