top of page

Willow Springs western ranch geschenkbon / waardebon

Op zoek naar een origineel geschenk? Wil je iemand écht blij maken? Doe dan een “Willow Springs Waardebon” cadeau!!! Een écht alternatief uitje in de Hoge Ardennen!!!

Zo zou u kunnen opteren voor een “lazy weekend” formule (voor 2 tot 4 personen). De gelukkige ontvangers van uw geschenk ontvangen van ons een gepersonaliseerde brief in uw naam, waarin wij hen verzoeken om, samen met ons, een datum vast te leggen. Zij kunnen zich op de afgesproken datum vanaf 14u in hun kamer installeren. ’s Avonds verzorgen wij voor hen een vleesfondue (kip – varken-rund), uiteraard vergezeld van de nodige slaatjes, sausjes en brood en frieten. Na een uitgebreid ontbijt de volgende morgen, nodigen wij hen uit voor een verkenningsrit van één uur met de koets in onze prachtige omgeving.

 

Onze “de Ardennen net even anders” formule, is iets actiever maar enkel geschikt voor ervaren ruiters. Ook hier krijgen de gelukkigen van ons een gepersonaliseerde brief in uw naam, waarin wij hen verzoeken om, samen met ons, een datum vast te leggen. Zij kunnen zich op de afgesproken datum vanaf 14u in hun kamer installeren. ’s Avonds verzorgen wij voor hen een vleesfondue (kip – varken-rund), uiteraard vergezeld van de nodige slaatjes, sausjes en brood en frieten. Na een uitgebreid ontbijt de volgende morgen, maken wij een wandeling te paard van twee uur in de omgeving.

 

Raadpleeg de tarieven!! Nadien contacteer je ons gewoon om de bon te bestellen!!

bottom of page